Selvom trampoliner er gode til underholdning og underholdning, skal forældre være opmærksomme på, at de kan udgøre en fare for deres børn. En trampolin er ikke sandsynligt, at forårsage skade som en træ eller metallisk overflade, men det kan være farligt, hvis du ikke er forsigtig. Fjedrene er det vigtigste at overveje, når man sammenligner trampolin sikkerhed med andre typer af sportsudstyr. Der er tre typer trampolinfjedre: tromlefjedre og luftdrevne fjedre. Hvert forår tjener et andet formål, men det er vigtigt at huske alle tre, når du vælger trampolin dele.

For at holde trampolinens krop oprejst anvendes forlængerfjedre. For at opnå dette skal fjedrene strække sig ud over rammen, så de ikke rører nogen overflader. Forlængerfjedre kan udgøre en fare for børn, hvis de ikke anvendes korrekt. Forældre bør tage alle forholdsregler, før de tillader deres børn at bruge trampolinen. Sørg for, at du kun køber fjedre af høj kvalitet stål eller aluminium. Sikkerhedsnet fremstillet af galvaniseret stål og aluminium er det bedste valg til sikkerhedspolstring. Sikkerhedspolstring er de bedste trampolinfjedre. Det kan nemt fjernes for at gøre det nemt at rengøre.

Der er to typer luftdrevne fjedre: enkelt udvidelse og flere udvidelser. Disse fjedre skal opbevares i en forseglet beholder efter brug for at forhindre dem i at blive beskadiget. Forsømmelse er en almindelig årsag til luftdrevne fjedre til at opleve ulykker. Folk undlader at opbevare fjedre korrekt, hvilket gør dem mere sårbare over for overbelastning og indfiltring. Dette øger sikkerheden i trampolinen.

Dobbelt bounce trampoliner er sikrere end traditionelle hoppe systemer trampolinguiden.dk. Dette system har to parallelle rebounders, der hopper ved forskellige hastigheder. Det giver børnene en ubegrænset mængde hoppe sjov. Selv om dette er den bedste trampolin sikkerhedssystem, kan forældrene stadig føler, at det giver for meget hoppe for deres børn. Denne trampolin bør have færre bounces end 3. Før du køber en trampolin, skal du sørge for at teste dens hoppende evner først.

Småbørn er de farligste trampolinbrugere. Ifølge undersøgelser skyldes størstedelen af småbørnsdødsfald fra trampoliner at falde ned fra hoppefladerne. For at reducere risikoen for, at et lille barn falder, skal du sikre dig, at han har tilstrækkelig støtte, når han hopper fra trampolinen. Mange producenter tilbyder sikkerhedsseler, der giver rigelig støtte til barnet, mens han falder.

Blymaling på trampolinindkapslingsnet er en af de farligste sikkerhedsrisici. Maling kan nemt sive gennem nettet og ind i dit indre rør. Dette er farligt for børn under fem år. Kig efter producenter, der bruger en epoxybelægning til at eliminere dette problem. Bed dit barn om at fortælle dig, hvad hans mening er om de forskellige belægninger. Klare belægninger er de bedste, da de ikke vil føre forgiftning. Clevr 7 har mange klare muligheder.