Som navnet antyder, er en revers pin et slidt på din revers pin. Der er mange typer af lapel pins, der er passende overensstemmelse med at du ønsker at have. Designet er kun begrænset af din fantasi. De kan være brugerdefinerede lavet med dit firmalogo, emblem eller andre design, som du måske ønsker. Lapel pins gøre ekstraordinære salgsfremmende produkter, fordi de ser godt ud, er oprettet hurtigt og er meget overkommelig.
Du kan købe klar lapel pins eller få dem tilpasset efter dine behov. Custom lapel pins kan laves for enhver virksomhed, organisation eller skole og er perfekt til fundraisers, messer og kampagner. Når du kører konkurrencer, events eller konkurrencer, uddeling lapel pins til deltagere eller fans gør begivenheden der langt mere mindeværdig. En håndlavede revers pin kan også være en god gave.
For virksomheder
En vellavet revers pin ser godt ud på medarbejdere i både små virksomheder og store selskaber. En enkelt logo eller besked indeholdt i en revers pin styrker virksomhedens ånd og tilføjer en virksomheds tillid og engagement. Virksomheder kan bruge custom lapel pins til at fremme deres business services, fejre en særlig begivenhed eller et nyt produktlancering. De kan bruge dem som anerkendelse for en værdsat medarbejder eller en giveaway for at fremme deres virksomhed. Du kan gøre ganske et hit med handel Vis og konventionen besøgende ved at give ud en revers pin i stedet for et visitkort!
For grupper og organisationer
Du kan let genkende medlemmer og samarbejdspartnere på fremtrædende eller offentlige organisationer overalt, takket være den unikke revers pin, som de bærer. Jo flere mennesker at se deltagerne iført særlige lapel pins, jo mere anerkendelse og uddannelse du vil give for din gruppe. Entusiastiske tilhængere kan bære det, hvis de får det under de rette omstændigheder, men det er nok bedst, hvis du ikke tænke på lapel pins som en indtægtskilde!
For hold
Custom lapel pins er en unik måde at oprette sports huske, der vil vare hele livet. Mange folk indsamle og handel team lapel pins med en iver, som normalt er forbeholdt rookie baseballkort. Den mere populære team pins til handel er undertiden endda handles to stifter eller tre stifter eller mere for at en højt værdsat team revers pin!
Et par af de mere populære revers pin typer er:
Cloisonné
Uanset hvad din brug er cloisonné en elegant, holdbart og overkommelige mulighed for en brugerdefineret gjort revers pin. Cloisonné lapel pins har en smykker-lignende finish og den højeste pÃ¥stÃ¥ede værdi blandt andre ben. En cloisonné pin har en mere “retro” look, og derfor kan være mere tiltrækkende for samlere end andre typer af lapel pins.
Med en cloisonné revers pin du bærer på en ældgammel kunstneriske tradition. Cloisonné teknik kan spores tilbage til 1200-tallet f.kr. i gamle Japan. Men det var den kinesiske, der tog virkelig over denne kunstform ved at skabe smukke vaser og andre artefakter. En cloisonné revers pin er faktisk bare en moderne fortolkning af denne gamle og smukke art.
De fleste ægte cloisonné lapel pins er i dag lavet på en kobber base, med emalje farver individuelt blandet. På grund af deres mere detaljerede fremstillingsprocessen egner cloisonné også sig til en mere elegant eller jeweled stil revers pin. For eksempel, kan du overveje en cloisonné revers pin, sker det design, du leder efter til at omfatte en stensætning.
Die ramte-
Denne revers pin er mest populær som en to tone metal med ingen farve. Denne revers pin er stærkt anbefales for sin skønhed og hvor farverne er distraherende og en tydeligere look ønskes.
Die-ramte (blød emalje)
Mest populære for der ønsker at bo med en tyk robust pin men skulle have en bred vifte af farver at vælge imellem. Denne type revers pin anbefales som en billigere tilgang til cloisonné revers pin.
Fotografiske Pins
Tilbyder den højeste grad af detaljer opnåede en revers pin. Denne proces giver mulighed for billeder eller fotografier, der skal overføres til en revers pin. Hvis du har illustrationer, der har blandet farver er de eneste proces for dig.
Silketryk
Silketryk lapel pins vil producere en nøjagtig kopi af den illustration, du vælger at reproducere på din revers pin. Når silketryk processen er færdig vil du have en smuk revers pin. Du kan bruge silke-screenet lapel pins til så mange ting også: parter, firmaarrangementer, sportshold, skole awards og meget mere! Hvis du har billeder, der kræver en masse detaljer, eller hvis du har brug for solide farver til din tekst på din PIN-kode uden at flytte til en større størrelse, dette er et godt valg.
Foto-ætset Pins
Foto-ætset pins er kendt som den mest økonomisk revers pin type. De kan indeholde en bred vifte af farver behov. En foto-ætset revers pin giver også mulighed for flere detaljer og indviklede mønstre. Denne type er en favorit for at spare på omkostninger og stor for en give væk eller revers pin handel!
Afslutningsvis
I dagens markedsplads fornuftigt en revers pin som en lav pris og høj-opfattede værdi reklamegave. Det er slidt og talte om. Når de overvejer at investere din markedsføring dollars, tage en lang, hård kig på lapel pins.