Jeg mener, virkelige hemmeligheder om business succes – dem, der vil gøre dig rig?

De ved ligesom jeg, at der virkelig ikke noget sådant som en hemmelighed – bare en sandhed, som du ikke har opdaget endnu. (Jeg læste et eller andet sted og jeg ved ikke, hvem sagde det – at det er dyb).

HEMMELIGHEDEN er – Oplev dine egne sandheder – dem, der vil hjælpe vokse din virksomhed. Brug din fantasi; Det er utroligt, hvad sindet kan trylle, hvis vi langsomt ned og lytte til vores naturlige intuition.

Efter at have været i forskellige virksomheder i år, har jeg lært at muligheder findes overalt! For eksempel for nylig underskrevet min datter en leasingkontrakt på en lejlighed i sit kollegium byen, kun for at opdage to uger før hun skulle bevæge sig i den større reparationer, der skulle gøres. Når vi spurgte værten om det, han nægtede at gøre dem – og også nægtede at lade hende ud af lejemålet.

Naturligvis, som bliver bedt om god ol ‘ mor til at gennemføre en seriøs undersøgelse af de muligheder, min datter havde at få fra under denne lejekontrakt, så hun kunne finde et mere egnet sted at bo.

Og gæt hvad jeg opdaget?

At denne udlejer havde overtrådt en føderale statut, da han undlod at give hende noget han er påkrævet ved lov til at give hende ved leje af denne bestemte type af lejemålet.

Men han gjorde det ikke bevidst – han var bare ikke bekendt med loven. Så hvis han ikke var bekendt med det, hvor mange andre udlejere ikke?

Se, hvor jeg vil her?

Min forskning afslørede yderligere, at kun omkring 30% af udlejere overensstemmelse med denne forordning, selv om loven har været i kraft siden 1996. Og hvis det konstateres, at de ikke giver disse oplysninger til lejerne, de kan være underlagt betydelige bøder og sanktioner – op til $10.000 pr. overtrædelse.

Så tror du de kan bruge $15-$20 på en pakke der

informerer dem om denne lov,

indeholder oplysninger om overholdelsen af lovene, og

indeholder en kopi af formen de er at give lejere?

Jeg tror, de kan.

Blot et eksempel på hvordan en hverdag kan lægge kimen til en ide i ens sind om en anden unik måde at tjene penge.

At finde et behov for betyder et sted – uanset hvordan obskure du kan synes, det er – at nogen har brug at udfylde den. At nogen kunne måske være dig!

Vær ikke bange for at lade dit sind “vandre.” Selv om du tror måske, det er spild af tid, kan dagdrømmer om forretningsmuligheder og måder at generere en indtægt bringe til de overflade ideer, der kan aldrig opstå til dig ellers.

Og det er, hvad er en iværksætter handler om!