Nursery Interior Design Denne særlige lykke, der kommer fra at se planter, der trives under din behandling. Hvis du har børn, er det en god måde for dem at lære hvor maden kommer fra, og de er sikker på at nyde deres mad mere, når de hjalp med at dyrke det selv! Når omrørt, vand let igen og derefter lægge nogle mere fugtig Vermiculite. Container og højbed have en tendens til at behovet for mere vanding, så regelmæssige kolonihaver. En 7-siders pdf som dækker alt hvad du behøver at vide om nogle grundlæggende grøntsager, der kan dyrkes i beholdere. Joi choi kan blive ganske stor, men jeg regner med at høste den til at spise, før det vokser til fuld størrelse. Da jeg var færdig med at vande alle mine planter, vil jeg genfylde beholderen, og lad det fulde til næste gang.

Min sædvanlige vane var til at holde en fuld vandkande på min balkon, så når jeg gør, vand planter, vand temperatur, der matcher dem. Med de varme sommer dage, så koldt vand kan virkelig chokere planter og deres sarte rødder. Størrelsen af min vandkande betyder hyppige refills, og hyppige refills fra min køkkenvask er ikke blot betyder, at mange ture gennem mit hjem, men efter et par ture, vandet bliver helt kold. En af dem var nok til alle plantning og omplantning, vi gjorde, det sparer os for mange ture ind i huset for refills! For nogle, er det ikke helt nok. Forlader dild lang nok til at gå for frø, der ikke indebærer risiko for selvsåede.

jeg tror ikke, min mor har sået dild i år, men hun har stadig nogle kommer op i hendes have, hvert år! Jeg håber dette år vil være bedre. Mine hunde ikke gider, de har bedre ting at lege med end deres senge. Sikker på, at vi kan gemme vores ting udenfor, måske under en presenning eller under dæk. Der er så mange typer og farver af disse særlige lokker, at det kan være meget forvirrende for at sige det mildt. Cool, dække og opbevares i køleskab i mindst 1 dag. Placer denne smuldre blanding på toppen af rabarber i wienerbrød shell, spredning jævnt dække rabarber. Rabarber er ofte renset, skåret i tern og frosset ned.

I 1770 Benjamin Franklin sendte et tilfælde af rabarber rod fra London til sin ven John Bartram, en tidlig Amerikansk botaniker og gartner. Den dyrehospital har sendt os et kort med medfølelse og en pakke Glem Mig Ikke frø. Jeg kan normalt ikke blomster, men min yngste datter har blomster en masse, og hun plantet disse frø i hukommelsen af Harley. Med mynte, jeg har sået frø indsamlet fra tidligere haver. En god vanding, kan der forsigtigt vande dine planter, er et must, men når vanding plantageejere, der er på tabeller, skinner eller vægge, vil du ønsker at undgå, at en, der er for stort og unweildy. For ikke at opfylde disse kan føre til mindre end tilfredsstillende afkast, eller endda endnu værre, at en fejlslagen høst. Selv så, holde disse beholdere med vand på altanen kommer til at være meget praktisk!

Autumn leaves

Selv hvis du har begrænset plads til rådighed, jeg håber, klik dig over på hjemmesiden at oplysningerne her vil opfordre dig til at prøve din hånd på havearbejde. Der er balkon havearbejde for dig? Her er et par hjemmesider for at hjælpe dig med at planlægge og udvikle din balkon haven. Her er en video jeg tog med mit kamera telefon af stormen. Indeholder video instruktioner til gårdhave tomoatos. Den eneste ned side er, at de er for høje til vores køkken vask, så de er nødt til at blive fyldt i badekar ovenpå. På den ene side er nogle oregano og på den anden side er nogle joi choi. Der er tusindvis af mennesker, der går igennem dette, og ingen har fundet en kur for det endnu. “Jeg vidste, at med de betingelser, der kommer dagen, du er nødt til at gå prespawn og hvor de var på vej til scenen,” siger han.