I et forsøg på at beskrive perfekt kredit er det næsten umuligt at sætte ord på fordi perfekt kredit er en myte. Det bedste fleste forbrugere kan opnå er god kredit, og det er grund, at vi er mennesker, og som mennesker har vi en tendens til at fejle. Men god kredit er stadig et mål, der er stadig uopnåelig af et stort antal forbrugere, fordi deres kredit er skader i en ung alder. Det bedste koncept udarbejdet er en rapport med titlen “Ved hjælp af kredit klogt” der beskriver, hvordan du bruger kredit, men vi kommer i kontakt med kredit i en tidlig alder og starte den skadelige proces, som fører os til en levetid på dårlig kredit!
Dette fænomen er akkrediteret til at lette at få kredit i college år, når kreditkort tilbyder strømmer i næsten hvert semester, vi er indskrevet. Som studerende er vi endnu ikke klar over konsekvenserne af at bruge kredit uklogt, så vi kan bruge dem til at betale alle udgifter ikke er dækket af vores undervisning. Derefter efter vi kandidat, vi tilbringer det meste af vores tid på at forsøge at finde beskæftigelse til at tilbagebetale alle disse studerende lån vi erhvervet, og ofte overser de lille gæld oprettet ved hjælp af de kreditkort, vi anvendte til at betale alle vores andre udgifter.
Nu, alle vores konti har gået til samling, også dem vi forsøgte at betale men kom bag, samling agenter ringer og vi gør vores bedste til at undgå deres opkald, fordi med alle vores andre leveomkostninger, vi næppe har nok til mad. Til sidst samling opkald langsommere eller helt ophøre, og vi tror det over, men det har kun begyndte, et par år senere når vi går til at ansøge om en bil eller et hjem, dem forsømt kreditkort konti komme tilbage at hjemsøge os.
Dette er et typisk scenario står over for millioner af forbrugere hver dag, men der er håb for dem binde til at reparere skaderne i vores tidligere, uvidende år. Og svaret resten i love skabt af den føderale regering, i en form af love, der beskytter forbrugerne så-godt-som hjælper dem med at forsøge at genskabe deres “gode kreditværdighed”. Disse lov har ret Fair Credit Reporting Act, Fair gæld samlinger praksis Act, og den Fair Credit Billing Act, hvis de anvendes fornuftigt disse love kan påvirke hjælp forbrugerne? gendanne deres kredit til en status som de kan være komfortable med, hvis ikke “perfekt.”
Det første skridt i at bruge disse love til vores fordel er at opnå en fast forståelse af hvad disse love dækning, og Federal Trade Commission har skitsere teksten i disse love på deres hjemmeside det næste skridt er skaffe kopier af din kredit rapport , og dette kan opnås ved at købe dem fra tre forbruger rapportering agenturer for et gebyr på normalt $8,00 til $12,00, men en kopi nået kan også gratis, hvis du er blevet nægtet kredit eller beskæftigelse baseret på oplysningerne i filen kredit , dette er en af de sektioner, der er indeholdt i Fair Credit Reporting Act.
En anden avenue rådighed for forbrugerne, der vil gendanne deres kredit, men har ikke tid til forskning disse love er at ansætte en professionel kredit reparation organisation til at indlede processen for dem. For at nævne et, Millennium kredit Service tilbyder overkommelige kredit restaurering tjenester for sine kunder sammen med andre tjenester, og deres hjemmeside er placeret på, hvis du beslutter at ansætte en kredit reparation selskab, det er kraftigt antydet, at kredit reparation Organisationer Act læses, og denne lov kan også ses på FTCS hjemmeside.
Word at være når du forsøger at gendanne kredit er “vagt”, fordi det kan være en skræmmende opgave, men reparation kredit kan opnås ved den gennemsnitlige forbruger. Hvis en kopi af kredit rapporten har været indkøbt, så er det tid til at gå til arbejde, først sikre, at alle personlige oplysninger indeholder i rapporten er korrekte og ajourførte. En forbruger kan miste meget værdifulde kredit point af oplysningerne på en kreditanmodning og hvad er indeholdt pà ¥ filen kredit ikke matcher. De fleste forbruger rapportering agenturer vil have en form, der giver mulighed for at opdatere oplysningerne i afsnittet personlig kredit rapport, hvis denne form ikke er til stede, skal du oprette en med de ukorrekte oplysninger over de korrekte oplysninger og instruktioner om Hvad er vel at være indeholdt i betænkningen.
Den næste fase vil være at rette eller slette konti, der ikke er jeres eller indeholde forældede poster, der burde have været fjernet fra filen baseret på lovene indeholdt i Fair Credit Reporting Act. Typerne af poster, der kan slettes, er de fleste revolverende og faste konti, der er blevet lukket på grund af manglende betaling med en dato for syv år siden, og konkurser efter ti år, og størstedelen af Domstolen vedrørende afgørelser kan også fjernes efter syv år. Omstridte konti skal undersøges, og det påhviler långiverne der bevises, at kontoen, der tilhører den person, der anfægter det.
Ved hjælp af tvisten proces af loven er en måde at sikre, at den forbruger rapportering agentur rapportering korrekte og ajourførte oplysninger om forbrugerne, men også under denne samme lov er det ulovligt at tvisten oplysninger, der er nøjagtige og korrekte. Den gode nyhed er, at konti, der er betalt og er i god stående kan bo på din kredit rapport på ubestemt tid, og dette kan arbejde til din til din fordel, fordi det giver mulighed for rapportering agentur kun gode kredit når filen kredit-betænkningen er blevet restaureret og vedligeholdes.