Har du en dårlig kreditværdighed? Hvis ja, er du en af tusindvis af amerikanere med samme problem. I virkeligheden, lader det til, at dette er blevet en national «sygdom.» Og hvad gør folk behov, der har en sygdom? De har brug for en kur.
Her er nogle stensikre løsninger på ‘reparation bad credit’. Husk, ligesom de fleste ‘sygdomme’, credit reparation kan tage lidt tid, men fuldstændig helbredelse er mulig.
Det første skridt
Den første ting du skal gøre er, finde ud af, hvad er der rapporteret om dig. Det er nemt og billigt. For under $10, kan du få din kredit rapport fra en af de tre vigtigste kredit indberettende virksomheder: Equifax, Experian eller TransUnion. Husk på, at hvis du er for nylig blevet nægtet kredit, kan du få en gratis rapport fra samme kredit-bureauet långiver bruges til at afvise dig så længe du gør det inden for 30 dage.
Hvad du behøver
Du behøver ikke en reparation klinik. Hvorfor? Der er ingen juridiske måde at reparere din kredit. Dem, der hævder at vide smuthuller og genveje er blot ud for dine penge. De kan endda få dig ind i juridiske problemer ved at have du fudge fakta eller at skabe en helt ny fil for dig. Noget juridisk at en klinik kan gøre, du kan gøre lige så nemt og uden omkostninger til ‘professionelle’ hjælp.
Yderligere skridt til at tage
1. stop benytter dit kreditkort straks. Læg dem et sted, hvor de vil ikke friste dig. Du kan overveje at holde mindst ét kort til anvendelse i nødstilfælde. Derudover med dårlig kredit, kan du finde det sværere at få et kreditkort i fremtiden. Hvis du holder mindst én konto åben, så du ikke behøver at bekymre sig om at anvende.
2. Vær ærlig over for dig selv. At tage en god hårdt kig på din økonomiske situation, især hvis det ikke er godt, kan være meget svært. Endnu, for at komme ud af gælden skal du fuldt ud forstår, hvad situationen er.
3. find fejlene. Tro det eller ej, har op til 40% af alle kredit rapporter fejl i dem. Hvis du opdager, at din kredit rapport viser noget, det ikke er sandt, du har brug at skrive til dem med alle detaljerne. Sørg for at bruge certificeret mail, så du kan holde styr på hvem du skrev til, da du skrev, og som har modtaget mail på kredit-bureauet ende. Så spørg kredit-bureauet til at sende en korrigeret rapport til enhver, der har anmodet om en rapport om du i de sidste 6 måneder.
4. find udeladelser. Ved lov, er du lov til at tilføje oplysninger i rapporten, som du tror vil hjælpe din rating. Dette kan være yderligere oplysninger om en tilbagebetaling af et lån, god kredit du har med virksomheder, der ikke rapporterer til kredit-bureau, eller lønforhøjelser.
5. du skal Have en Plan. Uanset om du bestemme at betale dine regninger ned lidt ad gangen, tage et andet job, gå til kredit rådgivning eller fil konkurs, skal du lave en plan og holde sig til det. For at din kredit skal forbedres, skal du have en plan og derefter handle!
6. tale til dem, som du skylder. Kreditorer vil have deres penge. De ønsker ikke at standard (quit betaler). I virkeligheden, vil de fleste kreditorer arbejde med at få en reduceret betalingsplan. Hvis du kan holde dem fra rapportering dig til kredit-bureauet, ikke vil så det såre din kredit. Catch her er dette: Sørg for at holde sig til den nye forhandlede plan – de vil ikke genforhandle hvis du undlader at overholde.
7. den bedste kur er tid. Har du nogensinde hørt ordsproget ‘tiden heler alle sår’? Det også helbreder din kredit. Efter 7 år, vil de fleste elementer blive droppet. Dette er gode nyheder, hvis du arbejder på at løse din kredit. Som hvert år går, mere og mere dårlig elementer vil falde ud og flere gode varer medtages. Til sidst, vil at sygdommen blive helbredt.
Følg disse trin og du vil finde, at dit kredit ser sundere og sundere hver dag. Til sidst vil denne vej føre dig til fuld helbredelse. Held og lykke!